CSOK TÁMOGATÁSOK Igénylése

Szeretné igényelni a CSOK: CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNY-t? Összeállítottuk ezt a listát, hogy segítsünk gyorsan megtalálni a legjobb modszert arra hogy igényelni tudja a CSOKot minnél könnyebben.

Sponsored Listings

 

Nem titok, hogy Magyarországon a CSOK programot kihasználva sok család megépítheti álmai otthonát, amit megérdemelnek. Ha a falusi csok, a CSOK lakáshitel vagy a CSOK – Családi Otthonteremtési Kedvezmény-t szeretné igényelni, akkor sok különböző lehetőség van. A probléma azonban az, hogy ez nagyon időigényes tud lenni ha nem helyessen járunk el. 

Ezért hoztuk létre ezt a listát, hogy segítsünk megtalálni nemcsak a CSOK-ra való jelentkezés leggyorsabb módját, hanem az 5 legjobb bankot is, amelyek elképesztő hitelt nyújtanak a CSOK-állami támogatásnak jutásához Magyar családoknak.

Ma bemutatjuk Önnek a legjobb bankokat és kölcsönöket, amelyeket felvehet az új CSOK -program igénybevétele érdekében. Annak érdekében, hogy a dolgok jól szervezettek és könnyen összehasonlíthatóak legyenek, összehasonlítjuk, hogy mennyibe kerülne ugyanazon hitel felvétele a különböző bankokkal. Ehhez hatékonyan használjuk a money.hu [1] számológépet. A hiteleink ugyanazok lesznek, 6.000.000 Ft felújítási hitelt keresünk 14.300.000 Ft ingatlanon, 10 év alatt, egy gyermekkel a háztartásban. Innentől kezdve minden szám, amelyről beszélünk, közvetlenül ezekhez az összegekhez lesz kötve!
 

Budapest Bank 

Otthonfelújítási támogatás

Sokan azért választják a Budapest Bankot [2], mert remek meghosszabbított lakáshitelt kínálnak a CSOK -támogatást keresőknek. Éves kamatuk szabványosan alacsony 3%, a THM pedig hihetetlenül alacsony 3,09%! A 6 millió forintos lakásfelújítási hitel felvételének kezdeti költsége a CSOK támogatás keretében mindössze 12600 forint, ami ezt a listát a legkedvezőbb hitelnek tekinti. A kölcsön mellett ingyenes számlacsomagot is kaphat a hitel törlesztésére.

Ha úgy dönt, hogy lakásfelújítási hitelt vesz fel a Budapest Banktól, havi 57.936 Ft -ot kell fizetnie.

 

Raiffeisen Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsön

Az osztrák Raiffeisen Bank [3] hihetetlen lakásfelújítási kölcsönt is kínál, amely meglehetősen népszerű Magyarországon. A Budapest Bankhoz hasonlóan a Raiffeisen szabványosan alacsony, 3,00% -os kamatozással, valamint alacsony, mindössze 3,09% THM -mel rendelkezik. Kezdeti hitelköltségeik valamivel magasabbak, 13 600 forint, de pótolják más előnyökkel, amelyeket az ügyfelek kapnak, ha úgy döntenek, hogy folytatják a kölcsönt.

A Raiffeisen Bank felajánlja ügyfeleinek az ingatlanértékelés díjának, valamint a tulajdoni lap díjának átvállalását, amelyet általában zsebből kell fizetnie. Így a Raiffeisen az egyik legjobb választás a kényelem és a pénztakarékosság érdekében ezen a listán. A magasabb kezdeti díj kivételével ugyanazt a havi törlesztőrészletet, 57.936 Ft -ot kell fizetnie.

OTP Otthonfelújítási Hitel

Ez a hatalmas magyar bank mindig népszerű az emberek körében, hiszen remek ajánlatokat kínál ügyfelei számára. A listán szereplő többi bankhoz hasonlóan az éves kamatlábuk stabil 3% -os, de THM -jük valamivel magasabb, 3,21%. A kezdeti költségek is valamivel magasabbak, és 19 200 forintot fognak visszafizetni. Annak ellenére, hogy valamivel drágább, mint az előző két bank, az OTP [4] nagyszerű előnyöket kínál, amelyek több mint a smink a kissé megnövekedett költségekért. Az előnyök nagy része, hogy a bank visszafizeti a közjegyzői díj 50% -át, ha felosztja a törlesztési biztosítást.

Ha úgy dönt, hogy lakásfelújítási hitelt vesz fel az OTP -nél, havi 58 051 Ft -ot fizethet a hitel lejáratáig.

 

Takarék Otthonfelújítási Kamattámogatott Kölcsön

A Takarek [5] egy másik bank, amelyben sokan bíznak a pénzügyeikben. Az éves kamatláb 3%, amelyet legalább 5 évre rögzítenek. A THM kamat valamivel magasabb, 3,25%, de nem túl magas a többi banki hitelhez képest. A kezdeti költségek valamivel alacsonyabbak, 15 600 Ft. Ehhez a kölcsönhöz nincsenek további költségek.

Ha úgy dönt, hogy lakásfelújítási hitelt vesz fel a Takareknél, havi 58 051 Ft visszafizetését várja.

 

MKB Kamatkövető Forint Lakáshitel (Exkluzív kondíciók)

Az MKB Bank [6] Magyarország negyedik legnagyobb kereskedelmi bankja. Ez a bank nagyszerű választás a legtöbb ember számára, mivel versenyképes árakat és szilárd előnyöket kínál, amelyek mindent megváltoztathatnak az ügyfelek számára.

A lakásfelújítási hitelek éves kamatlába 3%, míg a THM 3,11%. Kezdeti költségük 19 200 forintot tesz vissza, ami meglehetősen versenyképes a piacon. Az MKB ingyenes előtörlesztést is kínál a lakásfelújítási támogatásból minden ügyfelének, ami sokat tehet. Ha osztja az MKB -t, akkor pontosan 57936 Ft havi fizetést várhat a kölcsön futamideje alatt.

Sponsored Listings

References used in this article: 

[1]https://www.money.hu/lakashitel/felujitasra

[2]https://www.budapestbank.hu/maganszemelyek/kolcsonok/jelzalog/csaladi-otthonteremtesi-kedvezmeny

[3]https://lakashitel.raiffeisen.hu/?o=csok&utm_source=raiffeisen&utm_medium=text&utm_content=termekoldal&utm_campaign=lakashitel_2021

[4]https://www.otpbank.hu/portal/hu/Lakashitel/Lakastamogatasok/CSOK

[5]https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek/csaladi-otthonteremtesi-kedvezmeny-csok

[6]https://www.mkb.hu/lakossagi/hitelek/lakashitelek/csaladok-otthonteremtesi-kedvezmenye-csok

Contact: P. J. Williams / Six Reviews Public Relations
Phone: (416) 531-8107
Address: 18 Tinder Cres North York ON M4A 1L4, Canada
Email: [email protected]