Az 5 Legjobb Olcsó Biztosító Társaság Magyarországon

Mindig jó ha van biztosítása. 

Sponsored Listings

Nem számít, hogy autójára, otthonára vagy saját magára szeretne biztosítást kötni, mindig próbálja meg megtalálni az olcsó, gyors és kényelmes biztosítást.

Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek megtalálni Magyarország legjobb online biztosítási kínálatait, úgy döntöttünk, hogy összeállítnuk egy listát az 5 legjobb olcsó biztosítótársaságról. Velük gyorsan, bizonyos esetekben akár teljesen online is aláírjahatja és jóváhagyhatja biztosítását. Igényelje biztosítási ajánlatait online, és csatlakozzon hozzánk a jelenleg elérhető legjobb ajánlatok listáján keresztül!

hu3

Generali

A Generali csoport [1] az egyik legnagyobb európai és globális biztosítási és pénzügyi termékeket gyártó társaság. A cég központja Olaszországban, Triesztben van, és közel 200 éves! A világ több mint 60 országában tevékenykednek, de a fő hangsúly az európai kontinensre fektetik.

Online biztosítást kínálnak otthonára, utazásra, autóra, cascóra és még sok másra! Bár a biztosításuk nem épp a legolcsóbb, de viszont az egyik legjobb választás. Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az összes kérelmet online töltsék ki, és gyors online biztosítási kínálatokat kapjanak.

 

Allianz

Az Allianz [2] egy német biztosítási és pénzügyi szolgáltató, melynek irodái kontinens szerte megtalálhatók. Fő magyarországi központjuk Budapesten található. Mindenféle biztosítást kínálnak ügyfeleiknek versenyképes áron. Biztosítási kínálatukat gyorsan megkaphatja online. Tehát nem kell sorbanállásal vesztegetnie idejét!

 

UniCredit 

Az Unicredit [3] mindenféle biztosítást kínál ügyfeleinek. Nem számít, hogy élet, lakás, hitel, utas vagy autóbiztosítást keres, az UniCreditnél biztosan megtalálja amit keres. A biztosításuk olcsó, és mindent gyorsan és egyszerűen intézhet online.

 

MetLife

A MetLife a világ egyik legnagyobb biztosítótársasága, székhelye az Egyesült Államokban, New Yorkban található. Világszerte több mint 10.000 alkalmazottjuk van, és sok tapasztalattal rendelkeznek a pénzügyi és biztosítási ágazatban. Európába is kiterjedtek, és eddig Magyarország volt az egyik legnagyobb piacuk a kontinensen.

Magyar ügyfeleiknek egyszerű és gyors online árajánlatokat kínálnak biztosítási csomagjaikhoz. A kínálatukról bővebb információt talál honlapjukon! [4]

 

AIG

Egy másik nagy amerikai biztosítótársaság, amely Magyarországon található, az AIG. Székhelyük az Egyesült Államokban, New Yorkban van, a magyarországi irodáik pedig Budapesten találhatóak. A világ egyik vezető biztosítási szervezete, amely több mint 80 országban kínálja szolgáltatásait!

 

Megfizethető biztosítást kínálnak, legyen szó ingatlan, élet, nyugdíj vagy más biztosításokról!

 

References used in this article: 

[1] https://www.generali.hu
[2] https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi.html
[3] https://www.unicreditbank.hu/hu/maganszemelyek/biztositasok/gepjarmu-biztositas.html
[4] https://www.metlife.hu/ 
[5] https://www.aig.hu/home