A legjobb hitelkártyák Magyarországon

Szeretné megtalálni a legjobb hitelkártya -ajánlatokat Magyarországon? Összeállítottuk ezt a listát, hogy segítsünk gyorsan megtalálni a legjobb hitelkártyát.

Sponsored Listings

Ez a helyzet rendkívül kellemetlen tud lenni. Manapság a “műanyag” az új készpénz, és bankkártya nélkül, valószínű kellemetlen helyzetbe kerül. Tehát, ha hosszabb ideig szeretne maradni, szállodát vagy egy járművet bérelni, vásárolni menni, vagy akár bulizni a haverokkal, akkor szüksége lesz némi “műanyag pénzre”. De megannyi különböző bank és váltó mellett melyik bankkártya a legjobb? Ne aggódjon, mi gondoskodunk Önről. Ennek eredményeként az alábbiakban felsoroljuk azokat a bankkártyákat, amelyek segítenek Önnek abban, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse Magyarországon. 

BANK2

Wizz Hitelkártya Magyarország

Magyarországon a Wizz Hitelkártya az Erste Bank szolgáltatása. Minden alkalommal, amikor Wizz hitelkártyáját használja, pontokat kap. Ezek a pontok felhasználhatók a Wizz Airnél jegyvásárláshoz, a csomagköltségek kifizetéséhez és egyéb hasonló intézkedésekhez. A teljes hitel / érték arány 39-40%között mozog. A hitelkártya használata számos előnnyel jár, különösen akkor, ha a Wizz Air társasággal utazik. 10 000 pontot kap, amint csatlakozik az Erste Bankhoz, ami 10 000 láb kedvezménynek felel meg az utazás során. A hitelkártya másik jelentős előnye, hogy világszerte elfogadják. A Wizz hitelkártyával készpénzt vehet fel Magyarország több száz ATM -jéből. Az ügyfelek a Wizz hitelkártyák segítségével további négy kártyát is hozzáadhatnak a fiókjukhoz.

UniCredit Bank Mastercard Gold Kártya

A 6000 forintos felszabadítási díj, a teljes hitel / érték arány 38,31%, valamint az extra 48 000 forintos utasbiztosítás mellett a havi kamat csak 2%. A teljes hitelkamat 36,95 százalék, ha határozatlan idejű kölcsönszerződést köt a bankkal. Az UniCredit aranykártya további előnye, hogy ha egyszerűen vásárlásra használja, akkor megkaphatja a Mastercard -tulajdonosok összes előnyét a regisztráció után. A Mastercard kártyabirtokosok kiváló minőségű és hasznos előnyökhöz is juthatnak az aranykártyával. A kártyabirtokosok igénybe vehetik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér gondtalan biztonsági ellenőrzését is.

OTP Bank Kártyák

Az OTP bankkártya jelentősen megkönnyítheti az életét. Az OTP -kártyák két típusban kaphatók: online és offline (dombornyomott). Ezek a kártyák a Mastercarddal párhuzamosan működnek, és minden olyan kiskereskedelmi helyen elfogadják, amelyek elfogadják a Mastercardot. Az ügyfelek minden kategóriában különféle kártyatípusok közül választhatnak, beleértve a Mastercard online, Visa online, Multipoint Mastercard online, Mastercard online ISIC és Mastercard Online Smart kártyákat. A Visa Classic, a Mastercard Standard, a Multipoint Mastercard prémium és az euró alapú devizaszámla Mastercard az offline (dombornyomott) kategóriák közé tartozik. Ezeket a kártyákat vásárlásra, mobiltelefon -egyenlegének feltöltésére és borítékfizetésre lehet használni.

CIB Bank Mastercard Gold / Optimum Hitelkártyák

A CIB Bank ügyfelei kétféle hitelkártya közül választhatnak. A kártyákat különféle módon hozzák létre, hogy vonzóak legyenek azoknak a potenciális ügyfeleknek, akiknek teljesen ellentétes a véleményük. A prémium arany Mastercard segítséget nyújt, visszatérítési csomagokat vásárol és különleges kedvezményeket biztosít a Budapest Arena repülőtéren. A kártya évente 50 000 forint hozamot tartalmaz, amely 1% -os jóváírást tartalmaz minden tranzakcióra, és legfeljebb 2% -os hitelt egyes területeken. A teljes hitel / érték arány (LTV) 39,88%. A kártya évi 15.800 forintba, míg a kiegészítő kártya évi 12.600 forintba kerül. A kártya számos visszaküldési lehetőséget tartalmaz. Használható vásárlásra és különböző szolgáltatások kifizetésére is. Adósságmentes vásárlást biztosítunk, ha a hitelt a határidő előtt fizetik ki. Ezenkívül legfeljebb három extra kártya használható. Ezenkívül a kártyabirtokos a világ 186 országában érvényes utasbiztosításban, valamint az európai országok többségében gyors segítségben és autócsere -fedezetben részesül. Még otthoni orvosi kezelést is kínál otthoni baleset esetén.

Miles and More MKB Gold Hitelkártya

A Miles and More Magyarország egyik legelismertebb pénzintézete. Az ügyfelek nagyra értékelik az extra repülési órákat és egyéb jutalékokat, amelyek értéket adnak a hitelkártya működéséhez. Hitelkártyákon nagyon magas, 300 000-től 2 millió forintos limitet kínál, az első tranzakciónál 800 000 forintos fogadási díjat kell megadni. Ezenkívül az első vásárláskor az extra kártya 2000 mérföldet kap. Ezenkívül a kártyabirtokos ingyenes utasbiztosítást kap. A vásárlók tálcájában hitelbiztosítás is található az árfolyam -ingadozások ellen. A teljes hitel / érték arány 32 és 38% között van

References used in this article: 

[1]https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/partner-services/wizz-credit-card/wizz-credit-card-hungary

[2]https://www.unicreditbank.hu/en/individual/borrow/credit_card.html#mastercarddiscounts

[3]https://www.otpbank.hu/portal/en/Retail/Bankcards

[4]https://www.cib.hu/en/Maganszemelyek/bankkartyak/mastercard_gold_hitelkartya.html

[5]https://lufthansa.mkb.hu/miles-and-more-credit-cards.htm

Contact: P. J. Williams / Six Reviews Public Relations
Phone: (416) 531-8107
Address: 18 Tinder Cres North York ON M4A 1L4, Canada
Email: [email protected]